tyrnava-0312.jpg

Tyrnävän nuorisotilat

Nuorisotilat on nuoria varten, heidän kanssaan suunniteltuja tiloja, heidän vapaa-ajan vietto paikkojaan.

Nuorisotilalla voi lukea, askarrella, pelata lauta- ja muita pelejä, kuten biljardia, kuunnella musiikkia, katsella elokuvia, etsiä tietoa, kasailla palapelejä, viettää aikaa kavereiden kanssa.

 

                                            

 

Nuorisotilalla voidaan myös kokkailla ja leipoa. Ideoita otetaan aina vastaan.

Nuorisotilalla on aina valvoja / ohjaaja paikalla.

Kouluaikoina nuokkareilla on eri luokka-asteille omat nuokkariajat, jotta lapset ja nuoret saavat olla rauhassa oman ikäistensä kanssa. Ala-astelaisille tarjoamme pientä välipalaa.

Nuorisotilalle voi opettajakin tulla oppilaiden kanssa viettämään aikaan keskellä päivää.

Nuorisotilat ja niiden välitön läheisyys ovat päihteettömiä alueita. Murron ja Kirkonkylän nuokkarit sijaitsevat koulualueilla, joten päihteetön alue on laajempi, koko koulun alue.

Kirkonkylän nuokkarin vieressä on skeittiparkki, joka on myös päihteetön alue.

Nuoriso-ohjaajat ovat nuoria varten. Me annamme tukea ja turvaa elämän poluilla, vastailemme kysymyksiin, kehittelemme vapaa-ajan toimintoja, retkiä ja tapahtumia. Otamme vastaan kaikenlaisia ideoita ja ajatuksia, mitä nuoret haluaisivat tehdä tai kehittää.

Nuoriso-ohjaajalta ja etsivältä Nuorisotyöntekijältä voi kysellä apuja myös TET ja TOP-paikkoihin.

Bänditiloja meiltä löytyy 2. toinen Kirkonkylän nuokkarin vierestä keltaisesta rakennuksesta, toinen Temmeksen nuokkarin kellaritiloista. Bänditiloista voit kysellä nuoriso-ohjaajilta tai nuorisosihteeriltä. Soittimia meillä ei valitettavasti ole tarjota.