tausta-8324.jpg

Tyrnävän joulu 2019

Joulu lähestyy ja Tyrnävällä on juhlakaudella luvassa monenlaista ohjelmaa. Tyrnävän joulunavausta vietetään tänä vuonna perjantaina 29.11. klo 18 – 20, jolloin syttyvät myös kuntakeskustan jouluvalot!

Perinteiseltä joulutorilta 14.12. klo 10 - 14 löydät paikallisten yrittäjien, käsityöläisten ja yhteisöjen paikalliset tuotteet vaikkapa joulupöytään tai pukinkonttiin.
Myyntipaikat: Satu Himaselta p. 040 672 8384 tai etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Katso lista muista joulun ajan tapahtumista. Huom.! Tapahtumatietoihin voi tulla muutoksia, joten kannattaa tarkistaa tiedot vielä ennen tapahtumaa järjestäjän sivuilta! 

Yhteisöllinen joulukuusikalenteri Meijerikadulla. Myös yritykset voivat olla mukana tekemässä Tyrnävän yhteistä joulua varaamalla itselleen kalenterikuusen ja sopivan koristelupäivän. Lisätietoja Myllykirjastosta (p. 050 3168 775 tai kirjasto.tyrnava@tyrnava.fi).   

Joulu on myös mitä mainiointa aikaa ostaa paikallisia tuotteita ja palveluita! 
Kunnan ja Tyrnävän Yrittäjien
Osta joulu Tyrnävältä -kampanja käynnistyy 29.11. Osallistu arvontaan paikallisissa yrityksissä tai seuraa joulun lähestymistä Facebookissa toimivasta Osta joulu Tyrnävältä -joulukalenterista. (Kalenteri päivittyy lähempänä.)


 

 

JOULU-2019_takasivulle_-mainos.png