tausta-8324.jpg

Etusivu / Ajankohtaista / Tyrnävän osaamista -brändi

Tyrnävän osaamista -brändi

Tyrnävän osaamista -brändi luotiin vuosien 2016-2017 aikana Tyrnävän kunnan hallinnoimassa Tyrnävä tarjottimelle -hankkeessa yhdessä paikallisten yritysten, yhteisöjen, kunnan viranhaltijoiden sekä Brandstein-bränditoimiston kanssa.

Brändillä on oma visuaalinen ilme ja tarina, josta pääsevät osallisiksi paikalliset yritykset tuotteineen ja palveluineen. Brändiä rakennetaan yhdessä yrittäjien kanssa myös hankkeen päätyttyä, kun kunta jatkaa brändin ylläpitoa ja hallinnointia. Tyrnävän osaamista -brändin tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet ja palvelut ovat Tyrnävällä kasvatettuja, valmistettuja tai tuotettuja. Ne täyttävät laadusta ja puhtaudesta kertovat tarkat kriteerit.

tyrnava-7251.jpg
Kuva: Matti Alasaarela

Tyrnävä on moderni, omaleimainen ja kehittyvä maalaiskunta, joka ammentaa voimaa vahvoista juuristaan. Erotumme muista rohkealla ja reippaalla päätöksentekokulttuurilla sekä mutkattomalla ja suoraviivaisella yhdessä tekemisen perinteellä.

Vuosisatojen vahva lakeuden viljely- ja talonpoikaisperinne sekä hedelmällinen ja lämpökertymältään poikkeuksellinen merestä noussut maa ovat luoneet puitteet hyvinvoinnille ja tuoneet alueelle vaurautta sukupolvien ajan. Tälle pohjalle rakentuu poikkeuksellinen elinkeinorakenteemme, joka perustuu puhtauteen ja turvallisuuteen. Osaamisemme erityisesti perunapuolella on maailman huippua.

Olemme ikärakenteeltamme yksi Suomen nuorimmista, lapsirikkaimmista ja elinvoimaisimmista kunnista.

Tälle pohjalle rakennettu tyrnäväläinen tuoteperhe on hieno osoitus yhteisen vision ja strategian toteuttamisesta. Se peilaa mainiosti arvojamme: rohkeus ja ennakkoluulottomuus, reiluus, reippaus ja rehellisyys, terve ylpeys ja luja tahto sekä vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus.

”Meillä on laatumukuloita pelloilla ja pirteissä sekä omaleimaisia tuotteita ja palveluita, joiden kautta pääset askeleen lähemmäksi aitoa tyrnäväläisyyttä.”
                                                                                Marjukka Manninen, kunnanjohtaja, Tyrnävä