tausta-8324.jpg

Etusivu / Ajankohtaista / Tyrnävän osaamista -brändi / Tyrnävä tarjottimelle -hanke

Tyrnävä tarjottimelle -hanke

kyllikki-leivoksia Annan astioilta.jpg
Kuva: Harri Rauhanummi

”Kehitetään yhdessä elinvoimaista Tyrnävää, ja tarjoillaan se tuotteina muidenkin koettavaksi.”

                                               Elina Huurre, projektikoordinaattori, Tyrnävä tarjottimelle -hanke

Tyrnävä tarjottimelle -hanke on päättynyt. Yrittäjyyteen liittyvissä asioissa voit yhteydessä:

Satu Himanen
Elinvoimakoordinaattori
p. 040 672 8384

Sanonta, jonka mukaan on mentävä kauas nähdäkseen lähelle, on usein totta. Usein emme näe lähellämme olevien asioiden hienoutta, sillä ne ovat meille liian tuttuja ja täten arkisia. Pohjoispohjalainen vaatimattomuus ei myöskään auta asiaa, kun omia kättentöitä, itse tuotettuja elintarvikkeita tai omaa osaamista ylipäänsä pitäisi myydä hintaan, joka hyvin tehdystä työstä tulisi saada. Tuotteistamisen tarve on tullut vähintäänkin tutuksi viime vuosina kentällä toimiessa, eri sektoreiden kehittäjäyhteisöjen tilaisuuksia kiertäessä ja valtakunnallista keskustelua seuratessa.

Tyrnävän kunnassa sanoista päätettiin siirtyä tekoihin, ja Tyrnävä tarjottimelle -hanke sai nopeasti alkunsa. Leader-rahoitteisen hankkeen tavoitteet ovat varsin käytännönläheiset ja yrittäjiä aidosti auttavilla toimenpiteillä pyritään lisäämään yrittäjien markkinointi-, hankinta-, verkostoitumis- ja brändiosaamista. Siinä sivussa tullaan tutuiksi niin kanssayrittäjien kuin kunnan viranhaltijoiden kanssa, opitaan toisiltamme ja rakennetaan yhteistyöverkostoa. Tyrnävä tarjottimelle -hankkeen päätavoite Tyrnäväläisen tuoteperheen luonti on tehty paikallisten yrittäjien ja yhteisöjen, kuntatyöntekijöiden ja brändiosaajien yhteistyöllä aidon tyrnäväläisyyden ilmentymäksi (ja naapurien kadehdittavaksi).

Tyrnäväläisyrittäjien sekä heidän tuotteidensa tunnettuutta ja saavutettavuutta ja näiden myötä menekkiä halutaan parantaa ostettavissa olevalla, tarinallistetulla, brändätyllä, yhteisen visuaalisen ilmeen alla olevalla tuoteperheellä. Tyrnävän osaamista -brändin tuoteperheen fyysisiä tuotteita sekä palveluita tullaan nyt ja jatkossakin myymään uusien yhteistoiminnan ja -markkinoinnin keinoin. Kehitetään yhdessä elinvoimaista Tyrnävää ja tarjoillaan se tuotteina muidenkin koettavaksi.

Hankkeen rahoittajat esitellään tämän sivuston Yhteistyökumppanit -osiossa.

Tyrnävän kunnan hallinnoima Tyrnävä tarjottimelle -hanke toimii vuoden 2017 helmikuun loppuun saakka.

Lisätietoja hankkeesta:
www.tyrnava.fi/tyrnavatarjottimelle