tausta-8324.jpg

Etusivu / Palvelut / Työ ja yrittäminen / Toimitilat ja tontit

Toimitilat ja tontit

Toimitiloja tarjolla!

Toimitilapörssi

Tyrnävän kunnan ja yksityisien vapaat toimitilat löytyvät BusinessOulun toimitilapörssistä. Toimitilapörssiin pääset alla olevan linkin kautta. Linkki: Toimitilapörssi

Vapaat teollisuustontit

Tyrnävän kunnalla on vapaita teollisuustontteja Paavolankankaan asemakaava-aluella ja Nipsingin teollisuuskylän asemakaava-alueella. Tonttien hinnat ja muuta tarpeellista tietoa löytyy Tyrnävän Infokartasta. Karttapalveluun pääset tästä.

Lisätietoja tonteista saat myös palvelusihteeri Teija Mikkoselta (p. 044 497 1051).

Paavolankankaan asemakaava

Alue sijaitsee Kirkonkylän eteläosassa Tyrnäväjoen länsipuolella, rajoittuen koillisessa Keskikyläntiehen ja lännessä Korventiehen. Alueella on olemassa oleva kunnallistekniikka sekä kadut. Alue on suurelta osin rakennettua. Alueella toimii useita pienteollisuusyrityksiä ja lisäksi alueella on erilaista varastokäyttöä.

Nipsingin teollisuuskylän asemakaava

Alue sijaitsee Tyrnävän kirkonkylän länsipuolella Mäläskänsuoran varressa sen pohjoispuolella n. 2,5 kilometrin päässä keskustaajamasta. Nelostieltä alueelle on matkaa hieman yli kaksi kilometriä.

Nipsingin teollisuuskylän asemakaava-alueella on vapaana teollisuustontteja. Tonttien hinta 2 € / m². Alueella on vesi- ja viemäriverkosto sekä tiestö valmiina.