tausta-8324.jpg

Kesäksi töihin!

Hae kesätöihin kuntaan! Kesätyö on erinomainen mahdollisuus saada käytännön kokemusta työelämästä. Samalla tienaat myös omaa rahaa. Kesätöiden kautta luot tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten!

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan kunnan kesätöihin.
Kesätyöpaikkojen haku (haettavissa 3.2.-31.3.2020)

Huom! Kunnan kesätyöpaikat ovat tarkoitettu ensisijaisesti 9.luokkalaisille tyrnäväläisille nuorille, mutta loput täyttämättä jääneet paikat arvotaan viime vuoden tapaan toisen asteen opiskelijoille. 9.luokkalaiset ja toisen asteen opiskelijat voivat hakea kunnan kesätöihin samalla lomakkeella.

Kunnan lisäksi kesätyöpaikkoja tarjoaa erinäiset yhdistykset, yritykset ja kotitaloudet. Työtehtävät vaihtelevat työnantajien välillä, joten töitä on tarjolla monipuolisesti ja eri ajanjaksoina!


Alla on osa yksityisten työnantajien tarjoamista kesätyöpaikoista. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä suoraan kyseiseen työnantajaan. Voit myös ottaa yhteyttä muihin työnantajiin ja kysyä kesätöitä suoraan.

Työnantajille
Onko sinulla tarjota nuorelle kesätyöpaikkaa? Ilmoita oma kesätyöpaikkasi alla olevalla lomakkeella. Kerro ainakin työtehtävät, työn ajankohta, tarvitaanko kesätyöseteliä ja keneltä saa lisätietoa. Kun olet löytänyt sopivan nuoren, ilmoitathan Anne Tiirikaiselle (anne.tiirikainen@tyrnava.fi) p. 044 497 1067, jotta työpaikkailmoituksesi voidaan poistaa.

Ilmoita ja katso avoin työpaikka!