tyrnava-1539.jpg

Etusivu / Ajankohtaista / Uutiset / Kivimaan tuulipuiston osayleiskaava vireille

Kivimaan tuulipuiston osayleiskaava vireille

26.3.2015

Tyrnävän kunta ilmoittaa MRL 63 §:n mukaisesti Kivimaan tuulipuiston osayleiskaavan vireilletulosta. Kaava-alue sijaitsee noin 7,5 kilometrin päässä Tyrnävän keskustasta. Lähimmät asutuskeskittymät ovat koillispuolella sijaitseva Ylipää, lounaispuolella sijaitseva Kolmikanta ja luoteispuolella sijaitseva Keskikylä. Tuulipuistoon on suunnitteilla kahdeksan yksikköteholtaan 3,3 MW:n tuulivoimalaitosta. MRL 77 §:n perusteella osayleiskaavaa tullaan käyttämään suoraan tuulivoimaloiden rakennuslupien perusteena.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 11.3. – 9.4.2015 välisenä aikana. Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta tulee jättää viimeistään 9.4.2015 osoitteeseen: aluearkkitehti / Tyrnävän kunta, kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä tai sähköpostitse: tyrnavan.kunta(at)tyrnava.fi. Aineistoon voi tutustua kunnantalon teknisen osaston ilmoitustaululla sekä kunnan internetsivuilla: http://www.tyrnava.fi//kaavoitus/index.html

Kaikille avoin keskustelu- ja esittelytilaisuus pidetään 18.3.2015 klo 18.00 Tyrnävän kunnantalon valtuustosalissa. Lämpimästi tervetuloa!

Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan voit tutustua alla olevasta linkistä:
Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

‹ Kaikki